08 Iunie 2017Sursa: Brigada Rutieră București

Restricții de circulație cu ocazia desfășurării unui eveniment cultural pe 11 iunie a.c.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în perioada 07-11 iunie 2017, se va desfăşura evenimentul cultural artistic „Festivalul Amintiri din copilărie”.

În data de 11 iunie 2017, între orele 11.00-12.00, va avea loc Parada personajelor ce se va desfășura pe traseul: Șos. Kiseleff de la intersecția cu Str. Docenților până la Piața Victoriei și aleile din Parcul Kiseleff.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, se va restricționa traficul rutier, între orele 10.00-14.30, după cum urmează:

  • Șos. Kiseleff, între Arcul de Triumf și Piața Victoriei;

  • Str. Arh. Ion Mincu, între Bd. Aviatorilor și Bd. Ion Mihalache;

  • Str. Monetăriei, de la intersecția cu Bd. Ion Mihalache, precum și pe străzile care converg către locul de desfășurare al evenimentului.

Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri sau ale poliţiei locale.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.